De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Reba McEntire naar Country 2 Country 2017

Reba is van de partij bij C2C 2017!

Vorige week werd de line up voor het Country 2 Country Festival 2017 bekend gemaakt. In die aankondiging werd vermeld dat er op een later tijdstip nog een extra headliner bekend gemaakt zou worden. Hierop werd natuurlijk druk gespeculeerd over wie deze ‘mystery artist’ zou kunnen zijn.

Reba

Reba McEntire

Nu is de kogel door de kerk, het is niemand minder dan Reba McEntire! Dit is een unieke kans om deze countrylegende live te zien. Haar shows in Las Vegas, waar ze samen optreedt met Brooks & Dunn, zijn steevast uitverkocht.

Haar carrière begon in 1976, en sindsdien heeft ze 27 studioalbums uitgebracht en won ze talloze awards. Sinds 1986 is ze lid van de “Grand Ole Opry‘.

De complete line up

Hieronder een film waarin alle artiesten voorbij komen. Dat wordt beslist een feestje op 10, 11, 12 maart in Londen, Dublin en Glasgow. Wie heeft er plannen om te gaan?Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty