De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Rascal Flatts werken al aan opvolger van “Back To Us”

De Flatts zijn hard aan het werk in de studio, en er is bewijs.

Hun laatste album “Back To Us” is nog maar net iets meer dan een jaar oud, maar nu al zijn er signalen dat de Rascal Flatts werken aan hun volgende project. Bandlid Jay DeMarcus gaf in een post op zijn Instagram account de eerste hint.

NewFlattsMusic

In de post, die je hieronder kunt zien, zien we een foto van zijn keyboard en zijn laptop waarop ogenschijnlijk een deel van een nieuwe track staat. De begleidende tekst luidt: “New Flatts Music, coming at ya soon!!!”.

Aandoenlijk zijn de twee vastgeplakte post-it memo’s waarop zijn kinderen ‘I love you daddy’ geschreven hebben. 🙂

Jay laat ons door de hashtag #WorkingLikeADog ook weten dat de supergroep op het moment keihard werkt aan het nieuwe materiaal.

Of het moet slaan op de tournee waar ze op dit moment middenin zitten en die nog doorloopt tot eind september. Het voorprogramma bij deze tour wordt verzorgd door Dan + Shay en Carly Pearce. Helaas voor hun vele Europese fans hebben Gary, Jay en Joe nog altijd geen concerten buiten Amerika/Canada gepland.

Back To Us

Rascal Flatts - Back To Us

Het album “Back To Us” verscheen op 19 mei 2017 en was het tiende studioalbum van de Flatts. Ze kregen van Big Machine Records alle vrijheid en dat betaalde zich uit. Het album scoorde enorm goed, het bereikte de tweede plaats in de ‘Top Country Albums’ in Amerika.

In Australië stond het zelfs enige tijd op de eerste stek en ook in het Verenigd Koninkrijk kwam het album in de Top 3.

Nog even geduld fans!

Over het nieuwe album is verder nog niets bekend. Vanzelfsprekend brengen we jullie op de hoogte zodra er meer informatie beschikbaar komt.

So stay tuned…


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty