De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Rascal Flatts serveren nieuwe clip

Deze moet je zien.

De Rascal Flatts ‘koken‘ momenteel in de studio hun nieuwe album en de eerste single hiervan is inmiddels gereleaset. “Yours If You Want It” staat op dit moment rond de 25e plaats in de diverse Billboard charts. De clip van dit nummer is nu ook uit, inclusief een ‘behind the scenes‘.

In de clip zien we Joe Don Rooney, Jay DeMarcus en Gary LeVox als koks en schoonmakers aan het werk in een snackbar. Op een avond vallen een serveerster en een bezoeker spontaan voor elkaar. Het stel vertrekt in zijn oude pickup truck en heeft de tijd van hun leven. Genieten van de sterren aan de nachtelijke hemel, midden in de nacht dansen bij een kampvuur, een echte love story. Maar dan…

Every dollar, every dime, every drop of rain
Every single thing I could beg, steal, or borrow
Every yesterday and tomorrow
Well, every grain of sand on the beach
Every blade of grass under our feet
Baby, your name is written on it
And it’s yours if you want it

De komische clip werd opgenomen in het Hermitage Café in Nashville en is opgedragen aan de recentelijk overleden tekstschrijver Andrew Dorff.

Andrew werd beschouwd als één van de meest getalenteerde tekstschrijvers en werkte mee aan nummer 1 hits van onder andere Dierks Bentley, Tim McGraw, Blake Shelton, Hunter Hayes en Jake Owen. Hiij werd slechts 40 jaar oud.

“Back To Us”

Rascal Flatts - Back To Us

Over ongeveer twee maanden komt hun nieuwe album “Back To Us” uit. Dit wordt het tiende studioalbum en de release staat gepland voor 19 mei.

Het laatste album “[Rewindrascal-flatts-2014-rewind/)” van de ‘Flatts’ dateert al weer van 2014. Het werd dus hoog tijd voor een opvolger. De titel geeft het gevoel weer dat de heren tijdens de opnames hadden.

There was a nostalgic feeling between the three of us while in the studio for this record, a feeling that was more reminiscent of our first albums Jay DeMarcusCaught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty