De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Rascal Flatts releaset binnenkort nieuw album

Tijdens een bezoek aan de Ellen DeGeneres show gaven de Rascal Flatts enkele details vrij van hun nieuwe album.

Hun laatste album “Rewind” dateert uit 2014, dus het werd tijd voor een vervolg. De laatste maanden is er hard gewerkt in de studio en de fans hoeven nu niet lang meer te wachten.

Back To Us

De titel van het nieuwe album is “Back To Us”. Deze titel is gekozen vanwege het gevoel dat Joe Don Rooney, Jay DeMarcus en Gary LeVox in de studio hadden. Tijdens de opnames hadden de heren een nostalgisch gevoel, het was zoals in hun begindagen.

There was a nostalgic feeling between the three of us while in the studio for this record, a feeling that was more reminiscent of our first albums Jay DeMarcus

Rascal Flatts - Back To Us

De geplande releasedatum is vrijdag 19 mei. Verder weten we dat de albumtitel ook de titel van een track is, maar de overige tracktitels worden later bekend gemaakt. De eerste single van het album, “Yours If You Want It”, is nu te beluisteren via onder andere Spotify..

Spotify

update: Tracklist bekend

Ook de tracklist is dooe de 'Flatts' bekend gemaakt. Het nieuwe album bevat in totaal tien tracks, waaronder een samenwerking met Lauren Alaina.

  1. Yours If You Want It
  2. Back To Us
  3. I Know You Won’t
  4. Hopin’ You Were Lookin’
  5. Dance
  6. Are You Happy Now (with Lauren Alaina)
  7. Love What You’ve Done With The Place
  8. Kiss You While I Can
  9. Vandalized
  10. Our Night To Shine

Het nummer “Vandalized” is mede geschreven door Chris Stapleton, Dan + Shay schreven mee aan tracks 4 en 7.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty