De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Randy Travis tribute

Randy Travis is het meest recente lid van de Country Music Hall Of Fame en dat is volkomen terecht.

Randy heeft met zijn albums en songs een enorme bijdrage geleverd aan de evolutie van countrymuziek en vormt nog altijd een bron van inspiratie voor een nieuwe generatie countryartiesten. In zijn carrière heeft hij 20 studioalbums en ruim 50 singles uitgebracht, waarvan er 16 een nummer 1 hit werden. Het lidmaatschap van de Country Music Hall Of Fame is dus welverdiend.

Sinds Randy in 2013 een beroerte kreeg is het stil(ler) rond de zanger. Zijn herstel verloopt langzaam, maar enige tijd geleden stal hij de show bij de aanvaarding van zijn lidmaatschap. Op het podium zong hij voor de eerste keer weer in het openbaar. Het waren slechts enkele regels van “Amazing Grace”, maar wat een emotioneel moment was dat!

Randy Travis

1 Night, 1 Place, 1Time

Om deze legende te eren hebben collega’s en vrienden uit de industie besloten op 8 februari 2017 in de Bridgestone Arena in Nashville een tributeconcert te organiseren: 1 Night, 1 Place, 1 Time: A Heroes and Friends Tribute To Randy Travis.

It’s amazing to see the support that Randy has received from the music industry since his stroke. We’re thrilled to have all of these artists come out and pay tribute to him. Tony Conway, Randy Travis’ manager

Een groot aantal countrysterren zal een bijdrage aan deze fantastische avond leveren, waaronder Alabama, Josh Turner, Rodney Atkins, Jamey Johnson, Tanya Tucker, Chris Janson, Montgomery Gentry, Ricky Skaggs en Kenny Rogers. In de komende periode worden nog meer optredende artiesten bekendgemaakt.

Randy Travis Foundation

Een gedeelte van de opbrengst van het concert gaat naar de ‘Randy Travis Foundation’, een stichting die onderzoek doet naar de oorzaak en preventie van beroertes.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty