De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Randy Travis steelt de show

De ‘Country Music Hall Of Fame‘ heeft er drie leden bij.

Eerder dit jaar werd bekend dat Randy Travis, Charlie Daniels en Fred Foster voorgedragen waren als erelid. Op zondag 16 oktober vond de ceremonie plaats.

Countrylegende Garth Brooks had de eer om Charlie, Randy en Fred officieel te installeren in de ‘Country Music Hall Of Fame’.

Randy Travis

Randy Travis

Bij de aanvaarding van zijn lidmaatschap verraste Randy Travis het aanwezige publiek met een uitvoering van “Amazing Grace”. Een bijzonder moment, het is de eerste keer sinds 2013 dat Randy in het openbaar zong. Hij werd daarbij gesteund door zijn vrouw Mary Davis-travis.

In 2013 kreeg de succesvolle zanger een herseninfarct, waarvan hij tot op de dag van vandaag aan het herstellen is.

Randy wordt door velen gezien als grondlegger van de moderne countrymuziek zoals we die nu kennen.


Charlie Daniels

Charlie Daniels is al een legende op zich, met of zonder zijn band. Hij heeft een enorme staat van dienst, een groot repertoire en werkte met onder andere Elvis, Leonard Cohen en Bob Dylan. Zijn lidmaatschap is dan ook meer dan verdiend.

Op 28 oktober viert Charlie zijn 80e verjaardag. Dit is alvast een erg mooi cadeau.


Fred Foster

Naast Randy Travis en Charlie Daniels krijgt ook Fred Foster een plaats in de Hall Of Fame. Hij richtte in 1958 Monument Records op en stond daarmee aan de basis van de carrières van onder andere Dolly Parton en Roy Orbison.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty