De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Ramblin’ Roots 2019

Een nieuwe editie van dit mooie muziekevenement in Utrecht.

Op zaterdag 19 oktober staat TivoliVredenburg weer geheel in het teken van het beste uit de wereld van de soul, americana, blues, (alternatieve) country, jazz en aanverwante muziekstijlen tijdens de zesde editie van Ramblin’ Roots!

Line-Up

Ook dit jaar reist de crème de la crème uit de americana en rootswereld weer naar Utrecht met onder andere een show van niemand minder dan roots-grootheden Dave Alvin en Jimmie Dale Gilmore. Het duo dook vorig jaar samen de studio in met als resultaat een prachtige plaat vol fascinerende americana, roots en een spannende mix van Delta blues, Western swing en rock’n’roll.

Naast deze twee pioniers maakt ook de Amerikaanse southern-rockformatie North Mississippi Allstars zijn opwachting in Utrecht dit jaar. De band behoort, met hun stomende countryblues en virtuoze bluesrock, al jaren tot de top van hun genre en speelde reeds samen met o.a. Led Zeppelin’s Robert Plant en John Hiatt.

Naast gevestigde namen als de Canadese singer-songwriter Frazey Ford, de Texaanse troubadour Grayson Capps, ‘The Queen Of Oklahoma’ Carter Sampson, de soulvolle singer-songwriter Bonnie Bishop en Nathan Bell kunnen liefhebbers van nieuwe muziek hun ei kwijt met talent als Chance McCoy, Rod Picott, Johnny Irion Trio en veel meer!

Tickets & info

Tickets voor het Ramblin’ Roots festival kosten 46,50 euro° en zijn vanaf nu te koop via onderstaande link. Het festival begint om 15:00 uur, en de diverse optredens vinden in de verschillende zalen van TivoliVredenburg plaats.

Tickets

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.

Ramblin' Roots 2019 - Line-upCaught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty