De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Primeur: Beluister de samenwerking van Jake Owen met Chris Stapleton

"If He Ain't Gonna Love You" is de titel.

We moeten nog geduld hebben tot eind juli, dan komt het langverwachte nieuwe album van Jake Owen uit. De titel van het album is “American Love” en het is de opvolger van “Days Of Gold” uit 2013.

In de tussenliggende periode zijn er in Jake’s leven een hoop nare dingen gebeurd, maar het nieuwe album wordt een vrolijke, opbeurende plaat. De positieve energie die hij van de nieuwe songs kreeg, hielpen hem door de moeilijke periode heen.

Samenwerking met Chris Stapleton

Chris Stapleton

Dé sensatie van de laatste tijd is natuurlijk Chris Stapleton. Deze songwriter besloot in 2015 een eigen album uit te brengen en won daarmee een groot aantal prijzen. Hij stond al in erg hoog aanzien bij de artiesten uit Nashville en is verantwoordelijk voor menig hit. Zijn demo’s worden dan ook door alle artiesten snel beluisterd, zoekend naar hun volgende hit.

Toen Jake het lied “If He Ain’t Gonna Love You” hoorde, wist hij meteen dat dit een nummer was dat hij moest opnemen. En het liefst in samenwerking met de man zelf. Zo geschiedde. Chris Stapleton neemt de backing vocals voor zijn rekening. Hieronder kun je de audio beluisteren.

If he ain’t gonna love you, I will
Like you’ve never been loved before.

Jake Owen - "If He Ain’t Gonna Love You (feat. Chris Stapleton)"

Wij vinden het een lekker deuntje, dat best eens een grote hit kan worden. Wat denken jullie ervan?


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty