De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Thompson Square

Shawna Thompson, Kiefer Thompson
U.S.A.

In dezelfde week arriveren, onafhankelijk van elkaar, Kiefer en Shawna in Nashville. Kiefer komt uit Miami (Oklahoma) en Shawna uit Chatom (Alabama). Ze ontmoeten elkaar slechts een paar dagen na aankomst bij een zangwedstrijd en zijn sindsdien bij elkaar.

Na hun ontmoeting proberen ze beiden nog een tijd om als soloartiest door te breken, maar het wordt ze al snel duidelijk dat ze sterker zijn als duo. In februari 2011 komt hun debuutalbum “Thompson Square” uit. De tweede single van het album, “Are You Gonna Kiss Me Or Not” stijgt meteen door naar de eerste plaats op de ‘Hot Country Songs’ chart. Ook de andere nummers van het album scoren goed.

Twee jaar later volgt “Just Feels Good“. Het is, onbedoeld, een hele persoonlijke plaat geworden. De liedjes staan bol van verwijzingen naar en verhalen uit hun weg naar Nashville, de manier waarop ze elkaar hebben leren kennen en het leven als stel ‘on the road’. Het nummer “If I Didn’t Have You” wordt hun tweede nummer 1 hit. In 2013 won het duo de prijs voor ‘Vocal Duo Of The Year’ bij de Academy Of Country Music Awards.

Na de geboorte van hun zoontje Cooper in 2016 gaan ze werken aan hun derde album. Dat krijgt de titel “Masterpiece” en verschijnt in 2018.

thompson square nieuws

Discografie

masterpiece (2018)
just feels good (2013)
thompson square (2011)

Volg Thompson Square

InstagramYoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty