Thomas Rhett

Volledige naam

Thomas Rhett Akins Jr.

Geboortedatum

30 maart, 1990(30 jr)

Geboren in

Valdosta (Georgia), Verenigde Staten

Discografie

  • Center Point Road (2019)
  • Life Changes (2017)
  • Tangled Up (2015)
  • It Goes Like This (2013)
  • Thomas Rhett EP (2012)

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Biografie

Thomas Rhett, geboren op 30 maart 1990, is de zoon van de singer-songwriter Rhett Akins.

Al vroeg op school leert Thomas drummen. Als hij oud genoeg is, treedt hij op met zijn vader. In High Shool formeert hij een band, ‘The High Heeled Flip Flops’.

Ondanks zijn overduidelijke muzikale talent, weet Thomas niet goed wat hij met zijn leven wil doen. Hij probeert lange tijd een carrière te bedenken buiten de muziek; in de zakenwereld of in de media. Maar verzetten heeft geen zin, Thomas is in de wieg gelegd als muzikant.

In Nashville begint Thomas als songwriter en schrijft hij mee aan singles voor Jason Aldean, Lee Brice en Florida Georgia Line. In 2012 brengt hij zijn debutsingle “Something To Do With My Hands” uit, gevolgd door “Beer With Jesus”. Beiden scoren in de Top 30.

Zijn derde en vierde single van het album “It Goes Like This“, het gelijkwaardige titelnummer “It Goes Like This” en “Get Me Some Of That” worden beiden een nummer 1 hit.

Concerten

Helaas heeft Thomas Rhett op dit moment geen concerten in Nederland/Europa in de agenda staan. Check onze concertpagina voor een overzicht van countryconcerten in de buurt. Of meld je hieronder aan voor onze 'concertalerts' om geen concert te missen!