The Cadillac Three

Groepsleden

Jaren Johnston, Neil Mason, Kelby Ray

Afkomstig uit

Verenigde Staten

Discografie

  • Country Fuzz (2020)
  • Legacy (2017)
  • Bury Me In My Boots (2016)
  • Tennessee Mojo (2014)
  • The Cadillac Three (2012)

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Biografie

The Cadillac Three is een ‘Southern Rock’ band die bestaat uit Jaren Johnston (zang en gitaar), Kelby Ray (basgitaar, akoestische gitaar en zang) en Neil Mason (drums en zang). Voor de oprichting van The Cadillac Three zaten deze drie heren samen in de band American Bang (samen met Ben Brown).

Jaren Johnson heeft als songwriter meegewerkt aan hits van onder andere Keith Urban (“You Gonna Fly”), Tim McGraw (“Southern Girl”) en Jake Owen (“Days Of Gold”).

In 2012 komt het debuutalbum “The Cadillac Three” uit. In eerste instantie met de titel “The Cadillac Black”, dat was destijds ook de naam van de band. Een jaar later komt de eerste single uit, “The South”. Op dit nummer zijn ook Dierks Bentley, Florida Georgia Line and Mike Eli (Eli Young Band) te horen.

Dit nummer verschijnt vervolgens op het album “Bury Me In My Boots” uit 2016. Een jaar later kondigt de groep hun derde album aan: “Legacy”.

 

 

Concerten

Helaas heeft The Cadillac Three op dit moment geen concerten in Nederland/Europa in de agenda staan. Check onze concertpagina voor een overzicht van countryconcerten in de buurt. Of meld je hieronder aan voor onze 'concertalerts' om geen concert te missen!