De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

The Cadillac Three

Jaren Johnston, Neil Mason, Kelby Ray
U.S.A.

The Cadillac Three is een ‘Southern Rock’ band die bestaat uit Jaren Johnston (zang en gitaar), Kelby Ray (basgitaar, akoestische gitaar en zang) en Neil Mason (drums en zang). Voor de oprichting van The Cadillac Three zaten deze drie heren samen in de band American Bang (samen met Ben Brown).

Jaren Johnson heeft als songwriter meegewerkt aan hits van onder andere Keith Urban (“You Gonna Fly”), Tim McGraw (“Southern Girl”) en Jake Owen (“Days Of Gold”).

In 2012 komt het debuutalbum “The Cadillac Three” uit. In eerste instantie met de titel “The Cadillac Black”, dat was destijds ook de naam van de band. Een jaar later komt de eerste single uit, “The South”. Op dit nummer zijn ook Dierks Bentley, Florida Georgia Line and Mike Eli (Eli Young Band) te horen.

Dit nummer verschijnt vervolgens op het album “Bury Me In My Boots” uit 2016. Een jaar later kondigt de groep hun derde album aan: “Legacy”.

the cadillac three nieuws

Discografie

country fuzz (2020)
legacy (2017)
bury me in my boots (2016)
tennessee mojo (2014)
the cadillac three (2012)

Volg The Cadillac Three

InstagramYoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty