De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Temecula Road

Maddie Salute, Emma Salute, Dawson Anderson
U.S.A.

Temecula Road bestaat uit de zusjes Maddie en Emma Salute en Dawson Anderson. De bandnaam refereert aan Temecula in Californië, waar de twee zussen al op zeer jonge leeftijd beginnen met zingen. Ze ontwikkelen, mede door de CMT zender en aangemoedigt door hun ouders, al op jonge leeftijd een voorkeur voor het countrygenre.

Via hun zangleraar ontmoeten ze Dawson, één van de weinige jongens in Temecula die zingt. Dawson is geboren in North Carolina, maar verhuist op 9-jarige leeftijd naar Temecula. Volgens Dawson zit country in je bloed als je in North Carolina geboren bent, dus voor hem was de keuze voor dit genre een logische stap.

Na die ontmoeting beginnen ze ook samen liedjes te schrijven en kort daarna tekenen ze een contract bij Buena Vista Records, onderdeel van de Disney Music Group. Hier is bijvoorbeeld ook Kelsea Ballerini gecontracteerd, en Temecula Road hoopt natuurlijk dat het met hun carrière net zo hard gaat. Het begint in ieder geval goed, zo’n vier jaar na de formatie van de groep brengen ze hun eerste single uit: “Closer”.

Een jaar later volgt “What If I Kissed You”, hun eigenlijke debuutsingle. Deze scoort goed op Spotify en YouTube, en wordt ook opgepikt door de radio. Ze mogen openen voor grote namen als Josh Turner en Martina McBride en spelen op menig festival.

temecula road nieuws

Discografie

Helaas, (nog) geen discografie aanwezig.

Volg Temecula Road

InstagramYoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty