Sugarland

Sugarland is een groep met de volgende bezetting: Jennifer Nettles, Kristian Bush, .

Discografie

  • Bigger (2018)
  • The Incredible Machine (2010)
  • Live On The Inside (2009)
  • Love On The Inside (2008)
  • Enjoy The Ride (2006)
  • Twice The Speed Of Life (2004)

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Biografie

De band Sugarland wordt in 2002 opgericht door Kristen Hall en Kristian Bush. In 2006 versterkt Jennifer Nettles de band als lead vocalist. In dat jaar worden ze meteen genomineerd voor een Grammy in de categorie ‘best new artist’. Ze winnen de prijs niet, maar hun naam is gevestigd.

Vrij kort hierna verlaat Kristen de band, waarop Jennifer (lead vocals) en Kristian (background en lead vocals, mandolin, guitar en harmonica) als duo verder gaan.

De band brengt een aantal zeer succesvolle albums uit en ze verkopen meer dan 14 miljoen albums. In 2012 besluiten ze een tijdelijke pauze in te lassen. Enerzijds omdat Jennifer een kind verwacht en anderzijds zodat ze hun eigen soloprojecten kunnen starten.

Concertagenda

Helaas heeft Sugarland geen concerten in Nederland/Europa in de agenda staan. Check onze concertpagina voor een overzicht van countryconcerten in de buurt. Of meld je hieronder aan voor onze 'concertalerts' om geen concert te missen!