De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Sugarland

Jennifer Nettles, Kristian Bush
U.S.A.

De band Sugarland wordt in 2002 opgericht door Kristen Hall en Kristian Bush. In 2006 versterkt Jennifer Nettles de band als lead vocalist. In dat jaar worden ze meteen genomineerd voor een Grammy in de categorie ‘best new artist’. Ze winnen de prijs niet, maar hun naam is gevestigd.

Vrij kort hierna verlaat Kristen de band, waarop Jennifer (lead vocals) en Kristian (background en lead vocals, mandolin, guitar en harmonica) als duo verder gaan.

De band brengt een aantal zeer succesvolle albums uit en ze verkopen meer dan 14 miljoen albums. In 2012 besluiten ze een tijdelijke pauze in te lassen. Enerzijds omdat Jennifer een kind verwacht en anderzijds zodat ze hun eigen soloprojecten kunnen starten.

sugarland nieuwsjennifer nettles nieuwskristian bush nieuws

Discografie

bigger (2018)
the incredible machine (2010)
live on the inside (2009)
love on the inside (2008)
enjoy the ride (2006)
twice the speed of life (2004)

Volg Sugarland

YoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty