Striking Matches

Striking Matches is een groep met de volgende bezetting: Sarah Zimmermann, Justin Davis

Discografie

  • Shameless EP (2017)
  • Nothing But The Silence (2015)

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Biografie

Sarah Zimmermann en Justin Davis ontmoeten elkaar in 2007 tijdens de gitaarlessen op de Belmont Universiteit in Nashville (Tennessee). Hoewel ze uit verschillende regio’s en achtergronden komen, hebben ze een gemeenschappelijke passie: gitaar(muziek).

Justin komt uit het zuidelijke Atlanta en begon liedjes te schrijven toen hij tien jaar oud was. Hij speelt zo lang hij zich kan herinneren gitaar. Sarah komt uit Philadelphia en speelt al op jonge leeftijd klarinet, viool en gitaar.

Ze concentreren zich in het begin op het schrijven van liedjes (ook voor anderen). Hun nummer “When The Right One Comes Along” wordt opgenomen in de populaire TV-show “Nashville“, waardoor ze nationale bekendheid krijgen.

Hun harde werken wordt beloond met een platencontract en op 22 maart 2015 komt hun debuutalbum “Nothing But The Silence” uit.

Concertagenda

Helaas heeft Striking Matches geen concerten in Nederland/Europa in de agenda staan. Check onze concertpagina voor een overzicht van countryconcerten in de buurt. Of meld je hieronder aan voor onze 'concertalerts' om geen concert te missen!