De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Striking Matches

Sarah Zimmermann, Justin Davis
U.S.A.

Sarah Zimmermann en Justin Davis ontmoeten elkaar in 2007 tijdens de gitaarlessen op de Belmont Universiteit in Nashville (Tennessee). Hoewel ze uit verschillende regio’s en achtergronden komen, hebben ze een gemeenschappelijke passie: gitaar(muziek).

Justin komt uit het zuidelijke Atlanta en begon liedjes te schrijven toen hij tien jaar oud was. Hij speelt zo lang hij zich kan herinneren gitaar. Sarah komt uit Philadelphia en speelt al op jonge leeftijd klarinet, viool en gitaar.

Ze concentreren zich in het begin op het schrijven van liedjes (ook voor anderen). Hun nummer “When The Right One Comes Along” wordt opgenomen in de populaire TV-show “Nashville“, waardoor ze nationale bekendheid krijgen.

Hun harde werken wordt beloond met een platencontract en op 22 maart 2015 komt hun debuutalbum “Nothing But The Silence” uit.

striking matches nieuws

Discografie

shameless ep (2017)
nothing but the silence (2015)

Volg Striking Matches

InstagramYoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty