De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Sascha Elisah

Sascha Elisah
Friesland, Nederland

Sascha Elisah ligt flink op koers op de wereld te veroveren met haar wonderschone popliedjes. De Groningse, van Friese komaf, speelde op haar achttiende een jaar lang in Nashville. Daar vond ze haar eigen sound.

Haar prachtige stemgeluid, inclusief kenmerkend country randje, floreert over subtiel gitaarspel. “Waar veel artiesten binnen dit genre een teruggetrokken act opvoeren, kruipt Sascha Elisah bijna bij het publiek op schoot. Zelfverzekerd en met een open blik bespeelt ze de zaal.” (3voor12).

Sascha’s talent én liveshow vielen al snel op en brachten haar (drie keer) op Eurosonic/Noorderslag, tientallen shows op de Popronde en het intieme Noorderzon festival. Sascha Elisah laat zich inspireren door artiesten als Taylor Swift, Kacey Musgraves en Miranda Lambert.

In het voorjaar van 2017 verschijnt eindelijk haar langverwachte debuut EP. Ze gaat ongetwijfeld weer terug naar Nashville, maar niet voordat ze in Nederland furore heeft gemaakt.

sascha elisah nieuws

Discografie

weatherproof (2017)

Volg Sascha Elisah

InstagramYoutubeSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty