Russell Dickerson

Op 07 mei 1987 wordt Russell Dickerson (32 jaar) geboren in Union City Tennessee, Verenigde Staten.

Discografie

  • Yours (2017)
  • Yours (EP) (2016)
  • Die To Live (2011)

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Biografie

Russell Dickerson breekt in 2015 door met zijn single “Yours”. Hij zet dit nummer op zijn eigen Youtube kanaal – met de toepasselijke titel ‘Gettin’ Russelled’ – en het gaat daarna viraal. Op dit moment (juni 2017) heeft de videoclip al meer dan 3,5 miljoen views. Het wordt door veel bruidsparen gebruikt als huwelijkslied.

Zijn carrière begint echter al veel eerder. In 2011 brengt hij in eigen beheer de EP “Die To Live” uit en tourt hij met David Nail. In 2015 volgt dan een nieuwe EP, die de titel van zijn succesvolste song tot dan toe draagt: “Yours (EP)“. Naast “Yours” wordt ook “Blue Tacoma” een populaire song onder fans en op de radio.

In juni 2017 wordt bekendgemaakt dat zijn eerste studioalbum op 13 oktober uitkomt. De titel? Inderdaad, verrassend is het niet, dat wordt “Yours”.

Concertagenda

Helaas heeft Russell Dickerson geen concerten in Nederland/Europa in de agenda staan. Check onze concertpagina voor een overzicht van countryconcerten in de buurt. Of meld je hieronder aan voor onze 'concertalerts' om geen concert te missen!