Shawn Randolph Houser

Op 18 december 1975 wordt Shawn Randolph Houser (42 jaar) geboren in Lake Mississippi, Verenigde Staten.

Discografie

  • Magnolia (2019)
  • Fired Up (2016)
  • How Country Feels (2013)
  • They Call Me Cadillac (2010)
  • Anything Goes (2008)

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Biografie

Randy is geboren in Lake, Mississippi in 1975. Al op tienjarige leeftijd vormt hij zijn eigen band. Later speelt hij in de band 10 lb. Biscuit.

In 2002 reist hij naar Nashville en probeert daar een songwriter te worden. Zijn eerste succes als een songwriter is de Top 5 hit “Honky Tonk Badonkadonk”, opgenomen door Trace Adkins voor zijn album “Songs About Me” uit 2005.

Na dat succes probeert hij ook als artiest voet aan de grond te krijgen en speelt hij in locale bars in Nashville. In 2008 releast hij dan eindelijk zijn eerste album – “Anything Goes” – en ontvangt hiervoor in 2009 een CMA-nominatie als beste nieuwe artiest en muziekvideo van het jaar.

Randy was getrouwd met Jessa Lee Yantz en heeft één zoon: West Yantz Houser.

Concertagenda

Helaas heeft Randy Houser geen concerten in Nederland/Europa in de agenda staan. Check onze concertpagina voor een overzicht van countryconcerten in de buurt. Of meld je hieronder aan voor onze 'concertalerts' om geen concert te missen!