Rachel Reinert

Volledige naam

Rachel Reinert

Geboortedatum

10 maart, 1989(31 jr)

Geboren in

Sarasota (Florida), Verenigde Staten

Discografie

  • Into The Blue (2020)

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Biografie

Rachel was één van de oprichters van de band Gloriana. Deze groep begon als kwartet in 2008, maar ging na het vertrek van Cheyenne Kimball als trio verder. De broers Mike en Tom Gossin scoorden samen met Rachel enkele bescheiden hits, waaronder “Wild At Heart” (2009) en “Can’t Shake You” (2012). Het trio is echter het bekendst van de hit “(Kissed You) Good Night” uit 2011.

In 2015 verscheen nog hun derde studioalbum “Three“, maar kort daarna viel het doek en gingen Tom, Mike en Rachel ieder hun eigen weg.

Rachel Reinert - Cool (single)
Rachel Reinert – Cool (single)

In 2018 begint, na drie jaar afwezigheid, een nieuwe periode in haar muziekcarrière. Ze releaset de singles “Cool” en “Dark Star, die ze in eigen beheer produceert en releaset. Toch moeten fans nog twee jaar wachten op haar officiële solodebuut: “Into The Blue“.

Concerten

Helaas heeft Rachel Reinert op dit moment geen concerten in Nederland/Europa in de agenda staan. Check onze concertpagina voor een overzicht van countryconcerten in de buurt. Of meld je hieronder aan voor onze 'concertalerts' om geen concert te missen!