De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Pistol Annies

Miranda Lambert, Ashley Monroe, Angaleena Presley
U.S.A.

De Pistol Annies is een trio, bestaande uit Miranda Lambert, Ashley Monroe en Angaleena Presley. Het is een project van Lambert en op 4 april 2011 geven ze hun eerste optreden tijdens de CBS Special Academy Of Country Music’s Girls Night Out: Superstar Women Of Country.

De dames hebben allemaal een nickname:

In 2011 brengen ze hun debuutalbum “Hell On Heels” uit, gevolgd door “Annie Up” in 2013. Daarnaast treden ze op in het nummer “Boys ‘Round Here” van Blake Shelton’s album “Based On A True Story…“.

In juni 2013 worden alle geplande tourdates geannuleerd door ‘onvoorziene omstandigheden’. De successen van de solocarrières zijn haast onmogelijk te combineren met Pistol Annies. Althans, dat is de officiële lezing.

Maar enkele jaren later, in [november 2018](..//details-nieuwe-pistol-annies-album-zijn-bekend], verschijnt er een nieuw album van de dames: "Interstate Gospel".

pistol annies nieuwsmiranda lambert nieuwsashley monroe nieuwsangaleena presley nieuws

Discografie

interstate gospel (2018)
annie up (2013)
hell on heels (2011)

Volg Pistol Annies

InstagramYoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty