De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Michael Tyler

Michael Tyler
U.S.A.

Michael maakt al op jonge leeftijd muziek en is eigenlijk autodidact. Wanneer Michael 13 jaar oud is ontmoet hij via MySpace Michael Knox, de producer van onder andere Trace Adkins, Kelly Clarkson, Thomas Rhett en Jason Aldean. Ze houden contact en regelmatig stuurt Michael demo’s naar Knox, die hem op zijn beurt weer van tips en informatie voorziet.

Uiteindelijk nodigt Knox hem uit om naar Nashville te komen, waar hij voor diverse grote artiesten hits schrijft. Zo is hij mede verantwoordelijk voor “Laid Back”, van Jason Aldean’s succesvolle “Old Boots, New Dirt” album uit 2014. Ook schrijft hij twee nummers voor het album “The Fighters” van LoCash, en is hij mede verantwoordelijk voor “Somewhere On A Beach” van Dierks Bentley.

Op 17 maart kwam zijn debuutalbum “317” uit. De titel “317” koos hij omdat dat de stand van de kilometerteller (in mijlen dan natuurlijk) was toen hij in Nashville aankwam.

michael tyler nieuws

Discografie

317 (2017)

Volg Michael Tyler

Instagram

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty