De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Meghan Linsey

Meghan Linsey
10 december 1985  |  Ponchatoula, Louisiana, U.S.A.

Meghan groeit op in de omgeving van de muzikale smeltkroes New Orleans in Louisiana. Vanaf haar veertiende levensjaar treedt ze op met haar eigen band en niet veel laten opent ze voor grote namen als Toby Keith, Brad Paisley en Blake Shelton.

Ze speelt ook regelmatig in het beroemde Bluebird Café in Nashville, en hier valt ze definitief ‘in love’ met countrymuziek en Nashville. Ze neemt een baan als host in een karaoke bar, schrijft liedjes in haar vrije tijd en speelt ’s avonds vaak in de diverse ‘songwriter rounds’. Hier ontmoet ze Joshua Scott Jones, met wie ze een relatie krijgt en het duo Steel Magnolia vormt.

Als duo hadden ze veel succes in The States én in het Verenigd Koninkrijk. Ze winnen de tweede editie van ‘Can You Duet’ van CMT. De persoonlijke relatie van Scott en Meghan lijdt onder het vele touren en het succes. Ze verbreken de relatie, maar treden nog wel af en toe samen op.

In 2014 verschijnt haar eerste solo EP: “Meghan Linsey”, een jaar later gevolgd door een tweede EP “Believer”. Twee van de singles die ze uitbrengt halen de top-30 van de US Country charts.

meghan linsey nieuws

Discografie

Helaas, (nog) geen discografie aanwezig.

Volg Meghan Linsey

InstagramYoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty