Marty Stuart

Volledige naam

John Marty Stuart

Geboortedatum

30 september, 1958(61 jr)

Geboren in

Philadelphia (Mississippi), Verenigde Staten

Discografie

  • Way Out West (2017)

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Biografie

Marty Stuart heeft sinds hij eind jaren ’60 doorbrak meer dan 15 studioalbums uitgebracht. Hij mengt, samen met zijn band ‘The Fabulous Superlatives’ traditionele countrymuziek met Honky Tonk en Rockabilly. Met name in de jaren ’90 had hij enkele hits.

Marty wordt als John Marty Stuart in 1958 geboren in Philadelphia in de staat Mississippi. Al vanaf jonge leeftijd is hij geïnteresseerd in, sommigen zeggen liever geobsedeerd door, countrymuziek. Hij is enige tijd getrouwd geweest met de dochter van Johnny Cash.

Marty heeft ook zijn eigen TV-show, de ‘Marty Stuart Show’, gehad. Dit is een muziekprogramma in de stijl van oude ‘Porter Wagoner Show‘ en andere oude muziekprogramma’s. Op dit moment worden er geen nieuwe afleveringen opgenomen, maar worden de oude herhaald.

Concerten

Helaas heeft Marty Stuart op dit moment geen concerten in Nederland/Europa in de agenda staan. Check onze concertpagina voor een overzicht van countryconcerten in de buurt. Of meld je hieronder aan voor onze 'concertalerts' om geen concert te missen!