Maddie & Tae

Madison Marlow, Taylor Dye
U.S.A.

Madison Marlow (7 juli 1995, Sugar Land, Texas) en Taylor Dye (18 september 1995, Ada, Oklahoma), werkten eerder samen onder de naam Sweet Aliana. Na hun afstuderen aan de High School, trekken ze naar Nashville.

Op St. Patricksday 2014 schrijven ze hun eerste hit “Girl In A Country Song”. Het lied is een aanklacht tegen de ‘Bro Country‘ trend uit 2013 en 2014. Maddie & Tae willen er de manier waarop ‘girls’ in sommige countrysongs worden geportreteerd mee aan de kaak stellen.

Op 4 november 2014 komt hun eerste EP uit: “Maddie & Tae”. Deze EP wordt op 28 augustus 2015 gevolgd door hun eerste studioalbum “Start Here”.

maddie & tae nieuws

Discografie

the way it feels (2020)
one heart to another (2019)
everywhere im goin (2019)
start here (2015)
maddie tae (2013)

Volg Maddie & Tae

InstagramYoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty