Luke Combs

Volledige naam

Luke Albert Combs

Geboortedatum

02 maart, 1990(30 jr)

Geboren in

Charlotte (North Carolina), Verenigde Staten

Discografie

  • What You See Is What You Get (2019)
  • The Prequel (2019)
  • This One's For You (2017)
  • This One's For You (2015)
  • The Way She Rides (2014)
  • Can I Get An Outlaw (2014)

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Biografie

Luke Combs trekt in september 2014 naar Nashville, en al snel valt hij op in de muziekscene daar. Datzelfde jaar al krijgt hij een contract aangeboden, en in rap tempo brengt hij zijn eerste EP uit, “The Way She Rides“. Aan het eind van 2014 volgt zijn tweede EP: “Can I Get An Outlaw“.

This One’s For You” is de titel van zijn derde EP die op 27 november 2015 uitkomt. De eerste single van deze EP, tevens Luke’s debuutsingle, “Hurricane” staat enige tijd in de Top 10 van de iTunes Country Chart.

Concerten

Helaas heeft Luke Combs op dit moment geen concerten in Nederland/Europa in de agenda staan. Check onze concertpagina voor een overzicht van countryconcerten in de buurt. Of meld je hieronder aan voor onze 'concertalerts' om geen concert te missen!