Luke Combs

Luke Albert Combs
2 maart 1990  |  Charlotte, North Carolina, U.S.A.

Luke Combs trekt in september 2014 naar Nashville, en al snel valt hij op in de muziekscene daar. Datzelfde jaar al krijgt hij een contract aangeboden, en in rap tempo brengt hij zijn eerste EP uit, “The Way She Rides“. Aan het eind van 2014 volgt zijn tweede EP: “Can I Get An Outlaw“.

“This One’s For You” is de titel van zijn derde EP die op 27 november 2015 uitkomt. De eerste single van deze EP, tevens Luke’s debuutsingle, “Hurricane” staat enige tijd in de Top 10 van de iTunes Country Chart.

luke combs nieuws

Discografie

what you see is what you get (2019)
the prequel ep (2019)
this ones for you too (2018)
this ones for you album (2017)
this ones for you (2015)
the way she rides (2014)
can i get an outlaw (2014)

Volg Luke Combs

InstagramYoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty