Logan Mize

Volledige naam

Logan Mize

Geboortedatum

07 mei, 1985(35 jr)

Geboren in

Wichita (Kansas), Verenigde Staten

Discografie

  • Come Back Road (2017)
  • Ain't Always Pretty EP (2017)
  • Pawn Shop Guitar EP (2015)
  • Nobody In Nashville (2012)
  • Logan Mize (2009)

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Biografie

Sinds de release van zijn tweede album “Nobody In Nashville” uit 2012 staat Logan Mize in de spotlight van Nashville. Sindsdien heeft hij concerten geopend voor grote namen als Blake Shelton, Dierks Bentley, Eric Church en Lady Antebellum.

Logan’s muzikale roots zijn onbetwist. Zijn oudoom is de legendarische Billy Mize, die mede verantwoordelijk is voor de zogenaamde ‘Bakersfield Sound’ van pioniers als Merle Haggard en Buck Owens.

Zijn debuut maakte Logan in 2009 met het naar hemzelf vernoemde album. Voor juli 2017 staat de release van zijn derde studioalbum “Come Back Road” in de agenda. Hierop staat ook zijn succesvolle song “Ain’t Always Pretty” staan, deze verscheen eerder op de EP “Ain’t Always Pretty”.

Concerten

Helaas heeft Logan Mize op dit moment geen concerten in Nederland/Europa in de agenda staan. Check onze concertpagina voor een overzicht van countryconcerten in de buurt. Of meld je hieronder aan voor onze 'concertalerts' om geen concert te missen!