Logan Mize

Op 07 mei 1985 wordt Logan Mize (34 jaar) geboren in Wichita Kansas, Verenigde Staten.

Discografie

  • Come Back Road (2017)
  • Ain't Always Pretty EP (2017)
  • Pawn Shop Guitar EP (2015)
  • Nobody In Nashville (2012)
  • Logan Mize (2009)

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Biografie

Sinds de release van zijn tweede album “Nobody In Nashville” uit 2012 staat Logan Mize in de spotlight van Nashville. Sindsdien heeft hij concerten geopend voor grote namen als Blake Shelton, Dierks Bentley, Eric Church en Lady Antebellum.

Logan’s muzikale roots zijn onbetwist. Zijn oudoom is de legendarische Billy Mize, die mede verantwoordelijk is voor de zogenaamde ‘Bakersfield Sound’ van pioniers als Merle Haggard en Buck Owens.

Zijn debuut maakte Logan in 2009 met het naar hemzelf vernoemde album. Voor juli 2017 staat de release van zijn derde studioalbum “Come Back Road” in de agenda. Hierop staat ook zijn succesvolle song “Ain’t Always Pretty” staan, deze verscheen eerder op de EP “Ain’t Always Pretty”.

Concertagenda

26 OKT 2019 | Club Volta, Keulen
Duitsland

27 OKT 2019 | Das Bett, Frankfurt am Main
Duitsland

28 OKT 2019 | Musik & Frieden, Berlijn
Duitsland

29 OKT 2019 | Kranhalle Feierwerk, München
Duitsland

31 OKT 2019 | Nochtspeicher, Hamburg   
Duitsland

01 NOV 2019 | Q-Factory, Amsterdam   
Nederland