De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Kree Harrison

Kree Annette Harrison
17 mei 1990  |  Port Arthus, Texas, U.S.A.

Al vanaf haar derde levensjaar zingt Kree Harrison in kerkkoren, op rodeo’s en trouwfeestjes en eigenlijk overal waar zich een kans voordoet.

Na een mislukte ‘development-deal’ met Lyric Street Records, die in twee jaar geen enkel album of EP voortbracht, stort ze zich op het schrijven van eigen songs en treedt ze regelmatig op in diverse clubs in Nashville. Haar omzwervingen brengen haar enkele optredens onder de BMI vlag, en ook mag ze de backing vocals verzorgen op het album “Same Trailer, Different Park” van Kacey Musgraves.

In 2013 besluit ze mee te doen met het twaalfde seizoen van American Idol. In dit seizoen werd ze runner-up (tweede). Ditmaal brengt het haar, wederom pas na enkele tegenslagen, meer succes en in 2016 verschijnt haar debuutalbum “This Old Thing”, in 2020 gevolgd door “Chosen Family Tree”.

kree harrison nieuws

Discografie

chosen family tree (2020)
this old thing (2016)

Volg Kree Harrison

InstagramYoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty