Kip Moore

Kip Christian Moore
1 april 1980  |  Tifton, Georgia, U.S.A.

Kip Moore is in Tifton (Georgia) geboren en speelt al gitaar tijdens zijn studie aan het Community College in Hanceville (Alabama). Na zijn afstuderen vertrekt hij naar Hawaii. Hij woont in een kleine hut en doodt zijn tijd met backpacking en surfen.

In 2004 vertrekt hij naar Nashville (Tennessee) waar hij een contract krijgt aangeboden. In 2012 brengt hij zijn album “Up All Night” uit. “Something ‘bout A Truck” behaalt de nummer 1 positie en de volgende twee singles, “Beer Money” en “Hey Pretty Girl” halen de Top 5.

kip moore nieuws

Discografie

wild world (2020)
room to spare the acoustic sessions ep (2018)
slowheart (2017)
underground (2016)
wild ones (2015)
up all night (2012)

Volg Kip Moore

InstagramYoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty