Kenny Rogers

Kenny Ray Rogers
21 augustus 1938  |  Houston, Texas, U.S.A.

Kenny Rogers wordt op 21 augustus 1938 geboren in Houston Texas. Midden in de jaren ’50 wordt hij lid van de band The Scholars. Deze band valt echter al snel uit elkaar nadat de zanger kiest voor een solo carrière. Kenny breekt pas door met een andere band, The First Edition. Later wordt de naam omgedoopt tot Kenny Rogers & The First Edition.

Nadat de groep in 1976 uit elkaar gaat, begint Kenny zijn imposante solocarrière.

Op 20 maart 2020 overlijd de zanger op 81-jarige leeftijd na een kort ziekbed.

kenny rogers nieuws


she rides wild horses (1999)
across my heart (1997)
vote for love (1996)
if only my heart had a voice (1993)
back home again (1991)
love is strange (1990)
something inside so strong (1989)
i refer the moonlight (1987)
they dont make them like they used to (1986)
the heart of the matter (1985)
what about me (1984)
eyes that see in the dark (1983)
weve got tonight (1983)
love will turn you around (1982)
share your love (1981)
gideon (1980)
kenny (1979)
the gambler (1978)
daytime friends (1977)
kenny rogers (1977)
love lifted me (1976)

Volg Kenny Rogers

Youtube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty