De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

JP Harris

Joshua Pless Harris
13 februari 1983  |  Montgomery, Alabama, U.S.A.

J.P. Harris is nog jong, heeft een groot verleden in de punkrockwereld, maar klinkt tegenwoordig als een doorgewinterde americana pionier met zijn nieuwe band The Tough Choices.

Met zijn debuutplaat ‘I’ll Keep Calling uit 2012, dat vol staat met countrymuziek zoals het bedoeld is, treedt hij in de voetsporen van Iconen als Buck Owens en Merle Haggard en won hij onder andere ‘Best Country Album’ binnen de Nashville scene en bij de Independent Music Awards. Hij tourde vervolgens de hele wereld over met The Tough Choices, won de harten van vele country liefhebbers en komt in 2016 met zijn geweldige album ‘Home Is Where The Hurt Is‘, waarin hij samenwerkte met onder andere Chance McCoy en indie-country ster Nikki Lane.

Verwacht snerpende zang, messcherpe gitaarsolo’s en een huilende pedaal steel, kortom een niet te missen country band die niet voor niets al twee jaar op rij als Must-see Country act getipt wordt door het gezaghebbende Rolling Stone Magazine.

Zijn derde album verschijnt in 2018, de titel is “Sometimes Dogs Bark At Nothing”. Het album krijgt van de Volkskrant een 4-sterren recensie.

jp harris nieuws

Discografie

sometimes dogs bark at nothing (2018)
home is where the hurt is (2014)
ill keep calling (2012)

Volg JP Harris

InstagramYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty