Jordan C. W. Davis

in Shreveport Louisiana, Verenigde Staten.

Discografie

  • Home State (2018)

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Biografie

Jordan Davis groeit op in een muzikaal gezin en leert al op jonge leeftijd gitaar spelen en zingen. Hij heeft van jongs af aan twee grote passies: Baseball en muziek. Na zijn afstuderen kiest hij voor de laatste en trekt in 2012 naar Nashville. Hier probeert hij sindsdien zijn droom van een eigen muziekcarrière te verwezenlijken.

Hij werkt aan zijn netwerk en neemt deel aan schrijfsessies met grote namen als Josh Dorr en Marty Dodson. Die laatste heeft grote hits van onder andere Kenny Chesney, Carrie Underwood, George Strait, Billy Currington en Lonestar op zijn naam staan.

Jordan’s stijl is een mix van country met pop- en rockinvloeden. Hij was een groot deel van vorig jaar ‘on the road’ en opende voor sterren als Chase Rice, Josh Abbott Band, The Cadillac Three en David Nail.

Met het ondertekenen van een contract bij Universal Music Group in 2016 zet hij een grote stap naar de verwezenlijking van zijn droom. Hier krijgt hij de ruimte en mogelijkheid om aan zijn debuutalbum te werken. Wanneer dit album uitkomt, en of het een volledig album of een EP wordt, is op dit moment nog niet bekend.

In mei 2017 komt zijn debuutsingle “Singles You Up” uit.

Concertagenda

Helaas heeft Jordan Davis geen concerten in Nederland/Europa in de agenda staan. Check onze concertpagina voor een overzicht van countryconcerten in de buurt. Of meld je hieronder aan voor onze 'concertalerts' om geen concert te missen!