De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Jordan Davis

Jordan C. W. Davis
30 maart 1988  |  Shreveport, Louisiana, U.S.A.

Jordan Davis groeit op in een muzikaal gezin en leert al op jonge leeftijd gitaar spelen en zingen. Hij heeft van jongs af aan twee grote passies: Baseball en muziek. Na zijn afstuderen kiest hij voor de laatste en trekt in 2012 naar Nashville. Hier probeert hij sindsdien zijn droom van een eigen muziekcarrière te verwezenlijken.

Hij werkt aan zijn netwerk en neemt deel aan schrijfsessies met grote namen als Josh Dorr en Marty Dodson. Die laatste heeft grote hits van onder andere Kenny Chesney, Carrie Underwood, George Strait, Billy Currington en Lonestar op zijn naam staan.

Jordan’s stijl is een mix van country met pop- en rockinvloeden. Hij was een groot deel van vorig jaar ‘on the road’ en opende voor sterren als Chase Rice, Josh Abbott Band, The Cadillac Three en David Nail.

Met het ondertekenen van een contract bij Universal Music Group in 2016 zet hij een grote stap naar de verwezenlijking van zijn droom. Hier krijgt hij de ruimte en mogelijkheid om aan zijn debuutalbum te werken. In mei 2017 verschijnt zijn debuutsingle “Singles You Up”.

Deze succesvolle track – de single voert de Billboard Country Airplay hitlijst aan en behaalt een vierde stek in de Hot Country lijst – vinden we natuurlijk terug op zijn debuutalbum “Home State“dat een jaar later verschijnt.

jordan davis nieuws

Discografie

home state (2018)

Volg Jordan Davis

InstagramYoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty