De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Jon Pardi

Jonathan Ryan Pardi
20 mei 1985  |  Dixon, California, U.S.A.

De country karaokemachine van zijn grootmoeder zorgt ervoor dat de jonge Jon verliefd wordt op het genre. Hij zingt mee met de klassiekers van George Strait, Hank Williams Jr. etc. Al op jonge leeftijd speelt hij gitaar en wanneer hij twaalf jaar oud is schrijft hij zijn eerste eigen liedjes, op veertien jarige leeftijd richt hij zijn eerste bandje op.

In 2008 vertrekt hij naar Nashville (Tennessee) en binnen achtien maanden heeft bij een songwriterdeal. Hij speelt zijn eigen nummers af en toe in bars en clubs en daardoor valt zijn talent als artiest op. In 2014 komt zijn eerste album “Write You A Song” uit. Dit album behaalt de derde plaats in de Top Country Albums hitlijst.

In 2016 komt de opvolger uit: “California Sunrise”, een album dat hem diverse hits oplevert. Drie jaar later komt Jon met de LP "Heartache Medication".

jon pardi nieuws

Discografie

heartache medication (2019)
california sunrise (2016)
write you a song (2014)

Volg Jon Pardi

InstagramYoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty