Jarrod Dickenson

Volledige naam

Jarrod Dickenson

Geboortedatum

,

Geboren in

(Texas), Verenigde Staten

Discografie

  • Under A Texas Sky (2019)
  • Ready The Horses (2017)
  • An Evening In The Sun (2015)
  • Songs From Willow St (2014)
  • The Lonesome Traveler (2012)

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Biografie

Jarrod Dickenson doet recht aan het gezegde ‘storytelling is a Texas tradition’, wanneer je luistert naar zijn mooie muzikale verhalen kun je je makkelijk verplaatsen naar een rustig hoekje ergens in de ‘Lone Star State’. Americana op z’n best!

Jarrod komt oorspronkelijk uit Waco (Texas), maar tourt vaak, veel en lang. Muziek is zijn lust en leven en hij reist dan ook de hele wereld rond, waardoor hij zijn huis in Brooklyn zelden ziet. En zeker niet voor lange tijd.

Jarrod heeft drie albums uitgebracht:

Concerten

Helaas heeft Jarrod Dickenson op dit moment geen concerten in Nederland/Europa in de agenda staan. Check onze concertpagina voor een overzicht van countryconcerten in de buurt. Of meld je hieronder aan voor onze 'concertalerts' om geen concert te missen!