Jana Kramer

Volledige naam

Jana Rae Kramer

Geboortedatum

02 december, 1983(36 jr)

Geboren in

Detroit (Michigan), Verenigde Staten

Discografie

  • Thirty One (2015)
  • Jana Kramer (2012)

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Biografie

Jana is geboren in Rochester (Michigan) in 1983.

In 2002 maakt ze haar acteerdebuut in de film “Dead/Undead”. Een jaar later komt haar TV-debuut met een gastoptreden in de serie “All My Children”. Daarna is ze, naast enkele films, af en toe te zien in series als “Grey’s Anatomy”, “CSI” en “CSI: NY”.

In februari 2011 wordt bekend dat ze een platendeal getekend heeft met Elektra Records. Een jaar later brengt ze haar debutalbum “Jana Kramer” uit. Vooral het nummer “Why Ya Wanna” doet het goed en scoort een Top 3 notering.

In mei 2015 trouwt ze met Michael Caussin, de “tight end” van de Washington Redskins. Het stel krijgt op 31 januari 2016 hun eerste kindje, een dochter met de naam Jolie Rae Caussin.

Op 9 oktober 2015 komt haar tweede album uit: “Thirty One”. De eerste single van het album, “I Got The Boy” scoort een vijfde plaats op de ‘Hot Country Songs’ hitlijst.

Na iets meer dan een jaar huwelijk wordt bekend dat het stel gescheiden leeft en dat Michael ingechecked heeft in een soort rehabkliniek. Jana verklaart in een statement dat ze er ‘kapot’ van is en dat het welzijn van haar dochter nu haar volledige focus heeft.

Concerten

Helaas heeft Jana Kramer op dit moment geen concerten in Nederland/Europa in de agenda staan. Check onze concertpagina voor een overzicht van countryconcerten in de buurt. Of meld je hieronder aan voor onze 'concertalerts' om geen concert te missen!