De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Gloriana

Rachel Reinert, Mike Gossin, Tom Gossin
U.S.A.

De band “Gloriana” is in 2008 opgericht en bestaat, na het vertrek van Cheyenne Kimball in 2011, uit de broers Mike en Tom Gossin en Rachel Reinert.

De debutsingle van de band, “Wild At Heart” is meteen goed voor een Top 15 notering in de ‘Billboard Hot Country Songs’ hitlijst. Het debuutalbum “Gloriana” komt in augustus 2009 uit en reikt tot positie 3 op de ‘Billboard 200’ en positie 2 op de ‘Billboard Country Albums’.

Na het vertrek van Cheyenne Kimball, gaat de groep als een trio verder. In 2012 komt hun tweede album uit: “A Thousand Mile Left Behind“. Ook dit album levert een aantal hits op: “(Kissed You) Good Night” en “Can’t Shake You”.

Op 2 juni 2015 komt het derde album uit. Dit album heeft de toepasselijke titel “Three”. Van dit album wordt alleen “Trouble” als single uitgebracht. Het nummer scoort niet goed en op 7 januari 2016 kondigt Rachel Reinert aan dat ze de band verlaat.

gloriana nieuwsrachel reinert nieuws

Discografie

three (2015)
a thousand miles left behind (2012)
gloriana (2009)

Volg Gloriana

InstagramYoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty