Florida Georgia Line

Groepsleden

Brian Kelley, Tyler Hubbard

Afkomstig uit

Verenigde Staten

Discografie

  • Can't Say I Ain't Country (2019)
  • Dig Your Roots (2016)
  • iTunes Session (2014)
  • Anything Goes (2014)
  • It'z Just What We Do (2012)
  • Here's To The Good Times (2012)
  • Anything Like Me (2010)

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Biografie

Florida Georgia Line is een duo, bestaande uit Brian Kelley (van Ormond, Florida) en Tyler Hubbard (van Monroe, Georgia).

Ze ontmoeten elkaar in 2008 op de campus van een universiteit en spreken af dat ze, na hun afstuderen, in twee jaar tijd gaan proberen door te breken als countryduo. Ze betrekken samen een woning, hebben allerlei baantjes om de rekeningen te betalen en spelen in het weekend in zoveel mogelijk clubs.

Ze brengen, in eigen beheer, hun eerste EP “Anything Like Me” uit. In de studio worden ze ontdekt door de producer van Nickelback.

Deze samenwerking resulteert in de tweede EP “It’z Just What We Do“. Het nummer “Cruise” verkoopt goed op iTunes. Dit wekt de interesse van de grote platenmaatschappijen. Hun ambitie is geslaagd.

Concerten

Helaas heeft Florida Georgia Line op dit moment geen concerten in Nederland/Europa in de agenda staan. Check onze concertpagina voor een overzicht van countryconcerten in de buurt. Of meld je hieronder aan voor onze 'concertalerts' om geen concert te missen!