Florida Georgia Line

Brian Kelley, Tyler Hubbard
U.S.A.

Florida Georgia Line is een duo, bestaande uit Brian Kelley (van Ormond, Florida) en Tyler Hubbard (van Monroe, Georgia).

Ze ontmoeten elkaar in 2008 op de campus van een universiteit en spreken af dat ze, na hun afstuderen, in twee jaar tijd gaan proberen door te breken als countryduo. Ze betrekken samen een woning, hebben allerlei baantjes om de rekeningen te betalen en spelen in het weekend in zoveel mogelijk clubs.

Ze brengen, in eigen beheer, hun eerste EP “Anything Like Me” uit. In de studio worden ze ontdekt door de producer van Nickelback.

Deze samenwerking resulteert in de tweede EP “It’z Just What We Do“. Het nummer “Cruise” verkoopt goed op iTunes. Dit wekt de interesse van de grote platenmaatschappijen. Hun ambitie is geslaagd.

florida georgia line nieuws

Discografie

cant say i aint country (2019)
dig your roots (2016)
itunes session (2014)
anything goes (2014)
itz just what we do (2012)
heres to the good times (2012)
anything like me (2010)

Volg Florida Georgia Line

InstagramYoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty