De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Easton Corbin

Easton Corbin
12 april 1982  |  Trenton, Florida, U.S.A.

Na de scheiding van zijn ouders gaat Easton wonen op de boerderij van zijn opa en oma. Daar komt hij al vroeg in aanraking met countrymuziek en besluit hij gitaarlessen te nemen.

In 2006 verhuist Easton met zijn vrouw naar Nashville (Tennessee). Overdag heeft hij een baantje in een bouwmarkt, ’s avonds staat hij op het podium bij zogenoemde ‘writer’s nights’.

Hij wordt opgepikt door de muziekindustrie en brengt in 2010 zijn eerste studioalbum “Easton Corbin” uit. Hij is de eerste mannelijke countryzanger in zeventien jaar die zijn eerste twee singles naar de nummer 1 positie ziet klimmen. “A Little More Country Than That” en “Roll With It” worden beide nummer 1 hits.

Twee jaar later komt “All Over The Road” uit. Dit album brengt hem weer een paar solide top 10 noteringen met onder andere “Lovin’ You Is Fun” en de titeltrack “All Over The Road”.

In 2015 brengt Easton zijn derde album, “About To Get Real”, uit en scoort met “Baby Be My Love Song” weer een grote hit.

easton corbin nieuws

Discografie

about to get real (2015)
all over the road (2012)
easton corbin (2010)

Volg Easton Corbin

InstagramYoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty