De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Dylan Scott

Dylan Scott Robinson
22 oktober 1990  |  Bastrop, Louisiana, U.S.A.

Dylan’s vader speelt gitaar voor Freddy Fender en Freddie Hart, dus hij komt al jong met countrymuziek in aanraking. Hij luistert ademloos naar de verhalen van zijn vader over Nashville en het leven ‘on the road’ en weet dat hij dat ook wil als hij later groot is.

Al op jonge leeftijd blijkt dat hij een goede zanger is en wanneer al op 12-jarige leeftijd beheerst hij de gitaar. Na zijn afstuderen vertrekt hij naar Nashville, waar hij verschillende baantjes aanneemt om rond te kunnen komen. Wanneer hij 19 jaar oud is, tekent hij een platendeal.

Met een EP, “Makin’ This Boy Crazy” (2014) en uiteindelijk een volledig studioalbum, “Dylan Scott” (2016) weet hij door te breken. Vooral zijn hitsong “My Girl” scoort goed, het blijft steken op de 7e plaats in de ‘Hot Country Songs” en zelfs op een 5e plaats in de ‘Country Airplay’ hitlijst.

dylan scott nieuws

Discografie

nothing to down town ep (2019)
an old memory ep (2019)
dylan scott (2016)
making this boy go crazy (2014)

Volg Dylan Scott

InstagramYoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty