Dustin Lynch

Dustin Charles Lynch
14 mei 1985  |  Tullahoma, Tennessee, U.S.A.

In 2003 trekt Dustin Lynch naar Nashville (Tennessee) in een poging een carrière in de countrymuziek op te bouwen.

Het duurt tot eind 2011 alvorens hij een platendeal tekent. Dustin laat er geen gras over groeien en in januari 2012 komt zijn debuutsingle “Cowboys And Angels” uit. Een paar maanden later volgt zijn debuutalbum “Dustin Lynch“.

Zowel zijn debuutsingle als de opvolger “She Cranks My Tractor” worden Top 20 hits. In 2014 komt zijn tweede album uit: “Where It’s At“. Met de eerste twee singles, “Where It’s At” en “Hell Of A Night”, scoort Dustin zijn eerste twee nummer 1 noteringen.

Eind 2015 begint hij aan zijn eerste eigen tour, de ‘Hell Of A Night Tour’.

dustin lynch nieuws

Discografie

tullahoma (2020)
ridin roads ep (2019)
current mood (2017)
where its at (2015)
dustin lynch (2012)

Volg Dustin Lynch

InstagramYoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty