Cody Johnson

Op 21 mei 1987 wordt Cody Johnson (32 jaar) geboren in Sebastopol Texas, Verenigde Staten.

Discografie

  • Ain't Nothin' To It (2019)
  • Gotta Be Me (2016)
  • Cowboy Like Me (2014)
  • A Different Day (2011)
  • Six Strings One Dream (2009)
  • Black And White Label (2006)

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Biografie

We hebben (nog) geen biografie van Cody Johnson geschreven.

Concertagenda

Helaas heeft Cody Johnson geen concerten in Nederland/Europa in de agenda staan. Check onze concertpagina voor een overzicht van countryconcerten in de buurt. Of meld je hieronder aan voor onze 'concertalerts' om geen concert te missen!