Cody Johnson

Volledige naam

Cody Johnson

Geboortedatum

21 mei, 1987(33 jr)

Geboren in

Sebastopol (Texas), Verenigde Staten

Discografie

  • Ain't Nothin' To It (2019)
  • Gotta Be Me (2016)
  • Cowboy Like Me (2014)
  • A Different Day (2011)
  • Six Strings One Dream (2009)
  • Black And White Label (2006)

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Concerten

Helaas heeft Cody Johnson op dit moment geen concerten in Nederland/Europa in de agenda staan. Check onze concertpagina voor een overzicht van countryconcerten in de buurt. Of meld je hieronder aan voor onze 'concertalerts' om geen concert te missen!