Chris Young

 

Christopher Alan Young (32 jaar) is op 12/06/1985 geboren in Murfreesboro, Tennessee, Verenigde Staten.

chrisyoungcountry.com

Chris Young wint in 2006 het televisieprogramma “Nashville Star”, een talentenshow. Hierdoor krijgt hij een contract bij RCA Records Nashville en kan hij zijn debutalbum “Chris Young” releasen.

Chris wordt in 1985 geboren in Murfeesboro, Tennessee. Al als kind heeft hij interesse in muziek, en hij speelt dan ook in diverse bands en producties. Met de winst van Nashville Star komt zijn jongensdroom uit.

Naast een succesvol artiest, is hij lichamelijk een pechvogel. In 2013, op weg naar een optreden in Monta, wordt hij met spoed opgenomen in een ziekenhuis in Denver (Colorado) in verband met een bacteriële infectie in zijn been, opgelopen via een kleine snee. Een jaar later is hij gedwongen enkele optredens af te zeggen omdat hij zich met een keukenmes heeft gesneden. Enkele pezen in zijn hand moeten worden gehecht.

Losing Sleep
2017 | Studio album
I'm Comin' Over
2015 | Studio album
A.M.
2013 | Studio album
Neon
2011 | Studio album
The Man I Want To Be
2009 | Studio album
Chris Young
2006 | Studio album

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Hieronder zie je of Chris Young concerten in Europa gepland heeft.
Heb je geen geluk bij Chris Young, of wil je weten welke countryartiesten er nog meer naar Europa komen? Kijk dan op onze concertpagina. Of meld je aan voor onze nieuwsbrieven en 'concertalerts' om geen concert te missen!

Pin It on Pinterest