Chris Young

Volledige naam

Christopher Alan Young

Geboortedatum

12 juni, 1985(35 jr)

Geboren in

Murfreesboro (Tennessee), Verenigde Staten

Discografie

  • Losing Sleep (2017)
  • I'm Comin' Over (2015)
  • A.M. (2013)
  • Neon (2011)
  • The Man I Want To Be (2009)
  • Chris Young (2006)

De discografie beperkt zich tot studio albums, EP's, live albums en compilatie/verzamel albums.

Biografie

Chris Young wint in 2006 het televisieprogramma “Nashville Star”, een talentenshow. Hierdoor krijgt hij een contract bij RCA Records Nashville en kan hij zijn debutalbum “Chris Young” releasen.

Chris wordt in 1985 geboren in Murfeesboro, Tennessee. Al als kind heeft hij interesse in muziek, en hij speelt dan ook in diverse bands en producties. Met de winst van Nashville Star komt zijn jongensdroom uit.

Naast een succesvol artiest, is hij lichamelijk een pechvogel. In 2013, op weg naar een optreden in Monta, wordt hij met spoed opgenomen in een ziekenhuis in Denver (Colorado) in verband met een bacteriële infectie in zijn been, opgelopen via een kleine snee. Een jaar later is hij gedwongen enkele optredens af te zeggen omdat hij zich met een keukenmes heeft gesneden. Enkele pezen in zijn hand moeten worden gehecht.

Concerten

Helaas heeft Chris Young op dit moment geen concerten in Nederland/Europa in de agenda staan. Check onze concertpagina voor een overzicht van countryconcerten in de buurt. Of meld je hieronder aan voor onze 'concertalerts' om geen concert te missen!