De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Chris Young

Christopher Alan Young
12 juni 1985  |  Murfreesboro, Tennessee, U.S.A.

Chris Young wint in 2006 het televisieprogramma “Nashville Star”, een talentenshow. Hierdoor krijgt hij een contract bij RCA Records Nashville en kan hij zijn debutalbum “Chris Young” releasen.

Chris wordt in 1985 geboren in Murfeesboro, Tennessee. Al als kind heeft hij interesse in muziek, en hij speelt dan ook in diverse bands en producties. Met de winst van Nashville Star komt zijn jongensdroom uit.

Naast een succesvol artiest, is hij lichamelijk een pechvogel. In 2013, op weg naar een optreden in Monta, wordt hij met spoed opgenomen in een ziekenhuis in Denver (Colorado) in verband met een bacteriële infectie in zijn been, opgelopen via een kleine snee. Een jaar later is hij gedwongen enkele optredens af te zeggen omdat hij zich met een keukenmes heeft gesneden. Enkele pezen in zijn hand moeten worden gehecht.

chris young nieuws

Discografie

losing sleep (2017)
im comin over (2015)
am (2013)
neon (2011)
the man i want to be (2009)
chris young (2006)

Volg Chris Young

InstagramYoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty