Chris Janson

Chris Janson
2 april 1986  |  Perryville, Missouri, U.S.A.

Nadat hij zijn diploma van de High School op zak heeft, verhuisd Chris Janson naar Nashville (Tennessee). Daar legt hij zich steeds meer toe op het maken van muziek en het schrijven van liedjes, waarmee hij de grondvesten legt voor zijn eigen muziekcarrière.

Zo schrijft hij mee aan nummers voor gevestigde namen als Tim McGraw, Justin Moore, Randy Houser, Parmalee, Jerrod Niemann, LoCash, Frankie Ballard, Tyler Farr, etc.

In 2013 brengt hij zijn eerste eigen track uit, “Better I Don’t”, en scoort daarmee een Top 40 hit. Zijn tweede single van de EP “Chris Janson” is “Cut Me Some Slack”, maar deze reikt niet verder dan plaats 60. Een jaar later komt “Take It To The Bank” uit, zijn tweede EP.

Het duurt tot 2015 voordat zijn eerste volwaardige studioalbum uitkomt: “Buy Me A Boat“.

chris janson nieuws

Discografie

real friends (2019)
fix a drink ep (2017)
everybody (2017)
buy me a boat (2015)
take it to the bank ep (2014)
chris janson ep (2013)

Volg Chris Janson

InstagramYoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty