De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Carly Pearce

Carly Pearce
24 april 1990  |  Marion, Indiana, U.S.A.

Al op 11 jarige leeftijd speelt Carly in een lokale bluegrass band. Vanaf dat moment weet ze wat ze wil en vijf jaar later verlaat ze school om haar droom achterna te gaan.

Op 16 jarige leeftijd verhuist Carly Pearce van haar geboorteplaats Marion (Indiana) naar Pigeon Forge (Tennessee), zodat ze enkele keren per week kan optreden op Dollywood. Drie jaar later bevindt ze zich in Nashville, waar ze een zogenaamde ‘development deal’ sluit met Sony Music Nashville.

In 2016 komt de ‘doorbraak’. Ze is te horen op de track “Wasn’t That Drunk” van de Josh Abbott Band en ze tourt met hen door Amerika. Door het succes van dit nummer krijgt ze de kans samen te werken met de gerenomeerde producent busbee. Het resultaat hiervan is haar eerste single “Every Little Thing”, dat behoorlijk wat airplay krijgt op bijvoorbeeld Sirius XM.

Een contract bij Big Machine Label is het gevolg en op 13 oktober 2013 verschijnt haar debuutalbum “Every Little Thing”.

carly pearce nieuws

Discografie

carly pearce (2020)
every little thing (2017)

Volg Carly Pearce

InstagramYoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty