De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Cam

Cameron Marvel Ochs
19 november 1984  |  Lafayette, California, U.S.A.

Cam groeit op in het westen van de Verenigde Staten, in San Francisco en op de boerderij van haar grootouders in Oceanside (beide California). Daar luistert ze veel naar countrysterren als Patsy Kline, Willie Nelson en Bonnie Raitt, invloeden die haar muzikaal vormen. Terwijl ze in Nederland studeert, leert ze gitaarspelen.

Na haar verhuizing naar Los Angeles (California) neemt ze diverse demo’s op, in een poging de interesse te wekken van Faith Hill. Dit zorgt ervoor dat enkele demo’s uiteindelijk beluisterd worden door de manager van Tim McGraw, de man van Faith Hill. Het nummer “Fall Madly In Love With You” wordt gekozen als een nummer voor “Cut To Impress”, het debuutalbum van Maggie Rose.

Ze verhuist naar Nashville en begint nummers te schrijven voor andere artiesten. In 2014 komt haar eerste solo single uit: “My Mistake”. Het nummer staat op haar EP “Welcome To Cam Country“. Het tweede nummer van die EP, “Burning House” levert haar in 2015 haar eerste Top 5 hit op.

In december 2015 brengt ze haar eerste studioalbum uit: “Untamed“.

cam nieuws

Discografie

welcome to cam country (2015)
untamed (2015)

Volg Cam

InstagramYoutubeYoutube MusicSpotifyWebsite


cam
Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty